Møblerte Hjem

Hellå. Håper bloggen faller i smak, og at alle viser seg å være fra møblerte hjem og oppfører seg dannet på internett.

tirsdag 3. mars 2009

Reklame

Spørsmål 1: Reklame kommer fra det latinske ordet reclamare som betyr "å rope ut gjentatte ganger", og er en måte å gjøre produkter, tjenester eller lignende kjent for andre. Det går ut på å fremstille noe på en måte som gjør det kjent for andre som sagt over, dette kan være på både negative og positive måter. All publisity is good publisity.

Spørsmål 2: Noe av det som kjennetegner reklame er store plakatoppslag med spennende ord og setninger og "korte filmsnutter" på tv med kjente personer og sanger. Dette er bare to eksempler på et hav som er vanlig reklame.

Spørsmål 3: Vi møter reklame over alt, hvor enn vi går. Reklamen er på Tv, radio, i blader, aviser, på biler, busser, trikker. Dette har tatt helt av og det er sjeldent man er noen steder uten å bli påvirket av reklame. Jeg har ofte lurt på hvor mange trær som går med til unyttig reklame produksjon.

Spørsmål 4: Det er mye forskjellig som gjør at vi blir påvirket av reklame. Ofte blir det brukt kjente personer i reklamefilmer som gjør at vi tror det er ekstra bra gjerne fordi denne personen er god i noe eller er en vi ønsker å være. Et populært triks er å fremstille en populær eller pen person med en vare og prøve å gi inntrykket av at har du dette blir du denne personen etc.

Morten

Ingen kommentarer: